Az utolsó jelentkezésünk óta eltelt időben sokat dolgoztunk, próbáltuk a munkát felgyorsítani, hogy ígéretünknek megfelelően májusban már tudjátok használni az órátokat.

Szeretnénk nektek új híreket mondani arról, hogy hol tart a MAP óra fejlesztése és mik a következő lépések.

Az európai és amerikai központban hasznosan teltek el azok a napok ameddig a gyárban a hold újévet ünnepelték. A CE és az FDA minősítés elindult, terveink szerint április végére megkapjuk erről a dokumentumokat.

Az ünnepek előtt a terveinknek megfelelően lezajlott a próbagyártás. Ennek során 150 db órát készített a gyár. Ezek megérkeztek a központunkba ahol az elmúlt hetekben a tesztelések nagyobb sebességre kapcsoltak. A képeken láthatjátok a megérkezett teszt órákat a kicsomagolás után.

Örömmel mondhatjuk, hogy az eddigi adatok megfelelnek az elvárásoknak. A pulzusgörbe és az ECG mérés nagy pontosságot mutat azokhoz az eredményekhez melyeket párhuzamosan végeztünk más orvosi eszközökkel.

Kijelenthetjük, hogy a május elején tervezett tömeggyártás indulása, számunkra kivitelezhető. Az első gyártás 3.000 db óra azoknak kerül kiszállításra akik az Indiegogo kampányban és a weboldalunkon előrendelték az órákat.

Még Januárban kértük, hogy adjátok meg az óra és a szíj színeit, mert a gyárnak is, és nekünk is terveznünk kell a gyártáshoz felhasznált komponensek beszállítását. Ez is időt vesz igénybe és nem akartunk emiatt késni a szállítással.

Tudjuk, hogy ezeket az órákat azoknak rendelték, akik veszélyeztetettek és szükségük van rá. Nekünk is ugyan olyan fontos, hogy ez minél hamarabb célba érkezzen.

Az a véleményünk, hogy egy késői szállítás inkább vállalható felelősséggel, mint az, hogy hibás, nem megbízható terméket szállítunk, amely nem jelez akkor amikor baj van.

A legkésőbbi időpont amit most mondani tudunk, az a május vége amikor a szolgáltatás elindul az óra pedig kiszállításra kerül.

Köszönjük a további támogatást, jelentkezünk az újabb hírekkel.

MAP Team