Technológia

Okostechnológiával az egészségmegőrzésért

A magas szintű szakmai tudással megalkotott és folyamatosan fejlesztett technikai eszközökkel, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokkal megelőzhetők az akut egészségügyi problémák. A drMAP okosóra ebben partner: segítségével előre jelezhetők a vészhelyzetek, megelőzhető a komolyabb probléma kialakulása. A folyamatos fejlesztés alatt álló, szabályalapú és öntanuló algoritmusainkkal képesek vagyunk detektálni bizonyos akut, szubakut és krónikus egészségi állapotokat. A drMAP Health Watch folyamatos viselése nagy mértékben növeli a kardiológiai kórképek korai felismerésének és előrejelzésének esélyét. 

Miért a drMAP?

Hiteles – A termék tudományos hátterét a kutatóorvosok által kifejlesztett monitoring és elemző rendszer, az orvosi és informatikai szakértelem biztosítja.

Innovatív – A mérést az (okos-)technológia, az adatelemzés hátterét pedig egy folyamatosan tanuló gépi algoritmus végzi.

Testreszabott – Amennyiben a rendszer a személyre szabott paraméterekhez képest lényegi változást észlel, riasztást generál.

 

Orvosi gondoskodás a legmodernebb technológián keresztül

Támogatóink