Rólunk

 

Missziónk

A drMAP integrált egészségügyi rendszer egy öt éves fejlesztés eredménye; mintegy harminc kollégánk: orvosok, kutató mérnökök, IT fejlesztő kollégák összehangolt munkája hozta meg a sikert. Egy olyan megbízható, orvosi eszköz minőségű egészségügyi órát és a hozzá tartozó komplex egészségügyi szolgáltatást hoztunk létre, amely modern és egyedülálló: az eszköz orvosi műszer pontosságú szenzorai által mért egészségügyi adatokat mesterséges intelligencia és szabály alapú algoritmusok elemzik. Közel három év alatt elvégeztük az eszköz és az elemző algoritmusok klinikai validációját, amiben a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikájának munkatársai voltak segítségünkre. Ez a validáció képezi az alapját annak a nemzetközi, az Európai Unió által is elismert orvosi eszközzé való minősítésnek, ami már folyamatban van, és hamarosan le is zárul. Rendszereink tökéletesen megfelelnek a GDPR adatvédelmi előírásoknak, és kiemelten magas szintű IT biztonsági szabályoknak.

Csapatunkban dolgozó orvosok, mérnökök és egészségügyi szakértők rendszeresen fejlesztik az algoritmusokat, mellyel folyamatosan pontosabbá teszik az eszköz működését. 

 

7. Sanghaji Nemzetközi Technológiai Kiállítás

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SzTNH)

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SzTNH) által elvégzett újdonságkutatás megállapította, hogy a drMAP Health Watch állandó viselésre alkalmas, csuklón hordható, egészségügyi célú, mobil távmonitoring eszköz és az eszköz által szolgáltatott adatok egyénre szabott feldolgozása ÚJDONSÁG és megfelel az IPARI ALKALMAZHATÓSÁG kritériumainak.

A szabadalmazhatósági vélemény itt megtekinthető.

 

Klinikai validáció

Rólunk írták

Támogatóink