Kérdése van? Írjon nekünk!

Magyarország
1034 Budapest
Tímár utca 20. 5. em.

+36 1 710 0111
elérhető munkanapokon 9-17 óra között

5 + 2 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Már kapható?

Az óra előrendelhető a weboldalunkon. Jelenleg az orvosi validáció és a hálózat elemeinek integrálása történik. A szolgáltatás és a kiszállítás 2019 második félévében elindul.

Ha megrendelem és most kifizetem előre, ugye biztosan fogok terméket kapni még az idén?

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy 2019 második félévében mindenki megkapja az előrendelt eszközét, és igénybe tudja venni a szolgáltatást.

Miben különbözik más fitnesz-karóráktól?

A MAP egy CE tanúsítvánnyal ellátott orvostechnikai eszköz: az orvosi minősítésű érzékelők sokkal pontosabb adatmérést biztosítanak. A mért adatokat szabadalmaztatott orvosi algoritmusok és valódi orvosok együtt elemzik személyes rizikófaktorok meghatározásával, rendellenességek első tünetei után kutatva. Így lehetővé válik az azonnali beavatkozás és a probléma kezelése a kezdeti szakaszban, amikor a sikerre a legnagyobb az esély.

Mutatja az időt?

Igen, így hétköznapi óraként is kiválóan használható.

Vízálló?

Mérsékelten: kezet mosni lehet vele, de úszásra vagy búvárkodásra nem alkalmas.

Töltővel együtt kapható, vagy kompatibilis valamilyen egyéb töltőeszközzel?

A töltő természetesen a csomag része, mely standard USB kábel segítségével csatlakoztatható akár számítógéphez, akár elektromos hálózathoz (az USB kábel szintén benne van az árban).

Az akkumulátor hány feltöltési ciklust bír ki? Cserélhető?

Az óra belső akkumulátora legalább 1000 feltöltésre van tervezve, de csak szakszervizben cserélhető. Opcionálisan akkumulátoros óraszíj is kapható lesz majd hozzá, amely értelemszerűen cserélhető.

Egy feltöltés elegendő a 24 órás használatra?

Igen, egy teljes feltöltés 24 órán keresztül folyamatos működést biztosít.