Tisztelt Támogatóink!

Örömmel jelentkezünk ismét a MAP Health Watcher háza tájáról.
Szeretnénk mostani levelünkben összefoglalni, hogy mi minden történt az elmúlt két hónapban.

Március végén sikeresen lezárult az óra klinikai tesztelésének első fázisa.

A tesztelés során a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika betegeinek adatait mértük az óránkkal az intézmény orvosi műszereivel párhuzamosan, azonos időben.

A mérési eredményeket összehasonlítottuk, kerestük az egyezést és figyeltük, hogy vannak-e eltérések.

Az orvosi vizsgálatok bizonyították, hogy az óra szenzorjai pontosságban és megbízhatóságban megfelelnek a jelenleg használt orvosi eszközök által mérteknek. Több beteget bevontunk az első körös vizsgálatokba, mindannyiuknál pitvarfibrillációs problémákat fedeztek fel korábban. A klinikai validációs méréseket elvégeztük a kardioverzió előtt és után is.

Ezen az ábrán szeretnénk megmutatni, hogy az órával mért EKG görbe, hogyan viszonyul egy a szakintézménybe telepített több millió forint értékű orvosi műszer által készített referencia görbéhez.

A vizsgálatban az egyetem részéről közreműködő kardiológusok egyöntetű véleménye szerint a mérések jól mutatják az eszköz használhatóságát, az EKG görbe feldolgozhatóságát. AZ EKG görbe morfológiája megfelel az orvosi elemzéshez.

Az orvosi validáció tovább folytatódik a második fázissal, ahol további tíz beteget vonunk be a tesztekbe. Ez a klinikai validáció részét képezi az orvosi eszköz minősítési eljárásunknak is.

Április hónapban társaságunk és projektünk meghívást kapott egy kínai cégcsoporttól az ez évi Sanghaji Nemzetközi Technológiai Kiállításra: http://www.csitf.com/en/index.aspx. Csapatunk a helyszínen orvosokmérnökök és informatikus bevonásával bemutatta rendszerünk felépítését és a szolgáltatás elemeit a több tízezer szakmai érdeklődő előtt.

Standunk látogatója volt Sanghaj polgármestere, több kínai állami és tartományi politikai vezető, illetve Magyarország Sanghaji Főkonzulátusáról maga a főkonzul és apparátusának jeles tagjai is.

Hihetetlen élmény volt a több mint 26 milliós lakosú városban részt venni egy ilyen kiemelkedő rendezvényen, képviselni hazánkat és bemutatni az elmúlt 5 év munkájának eredményeit. A MAP Health Watch és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás elnyerte a rendezvény 4. leginnovatívabb és leglátogatottabb helyezését a több száz kiállító közül.

Ígéretes tárgyalásokat kezdtünk kiemelkedő befolyással bíró kínai szakmai befektetőkkel a rendszerünk Kínába történő bevezetéséről, alkalmazásáról, amely megbeszélések a közeljövőben folytatódnak.

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Magyar Kardiológusok Társaságának 2019. évi Tudományos Kongresszusa. 2500 fő kardiológus és orvos előtt mutatkozik be a MAP Health Watch és a hozzákapcsolódó integrált rendszer és szolgáltatás. Ez az első olyan alkalom számunkra, ahol mi is részt veszünk egy olyan rendezvényen, ahol szigorúan csak az orvosi szakma egyeztet a jövő egészségügyéről.

Természetesen számunkra továbbra is elsődleges feladat a magyarországi szolgáltatás elindítása és azon támogatóink bekapcsolása a rendszerbe, akik már lassan másfél éve bizalmat szavaztak nekünk.

A következő hetekben szeretnénk bevonni a tesztelésbe további 20 főt támogatóink, azaz Önök közül. Olyanok jelentkezését várjuk a tesztelési folyamat támogatására, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

  • rendelkeznek iPhone 8 vagy iPhone X eszközzel
  • Budapesten vagy a környékén élnek
  • támogatóként vagy előrendelőként már részt vesznek a projektben
  • vállalják a 30 napig tartó tesztelési folyamat során a részükre kiküldött napi kérdések megválaszolását (kb. napi fél óra elfoglaltságot jelentő időtartamban)

Kérjük, hogy a jelentkezéseket jövő szerdáig (május 8.) küldjék el az info@maphealthwatch.com e-mail címre. Azok, akik részt vehetnek ebben a tesztben, azokat külön kiértesítjük.

A 1034 Budapest, Tímár utca 20. szám alatti központi irodánkban történik az órák átadása és a résztvevők regisztrálása. Ez jelent egy kalibrációs folyamatot, az egészségügyi anamnézis felvételét, egyes szűréseket és labor vizsgálatokat, továbbá az eszköz egyedi beállításait.

Kérjük megértésüket a tekintetben, hogy ebben a tesztelési folyamatban csak limitált létszámú eszközhasználó bevonására kerülhet sor. Egyúttal értesítjük Önöket, hogy a 30 napos tesztfázistkövetően minden kedves Megrendelőnknek átadjuk a saját eszközét.

MAP Team