A drMap egészségügyi okosóra nyújtotta előnyöket az Ön egyéni védelmére kialakított egészségügyi támogató szolgáltatás teszi teljessé. A valós időben történő, folyamatos nyomon követésre és a hatalmas mennyiségű beérkező adat elemzésére épülő szolgáltatás célja, hogy az Ön és szerettei egészségi állapotát folyamatosan figyelemmel kísérje, baj esetén pedig azonnal értesítést küldjön szakembereinknek. Azonban mi alapján dönti el rendszerünk, hogy baj van, miközben mindannyian mások vagyunk, egyedi egészségügyi értékekkel?

A drMAP Health Watch egészségügyi okosóra megvásárlásakor tájékoztatjuk Önt, hogy milyen, Önnek alkalmas időpontban tudjuk az egyedi paramétereket beállítani orvosi rendelőnkben. A megbeszélt időpontban orvosi csapatunk megvizsgálja Önt, mely során rögzítésre kerül a kórtörténet, a jelenlegi egészségügyi állapot, a legfontosabb egészségügyi paraméterek határértékei, majd az adatok alapján személyre szabva állítjuk be az Ön drMAP eszközéhez tartozó telefonos applikációt, ügyelve az esetleges kockázati tényezőkre is. A személyes kalibrációt érdemes, mint egy orvosi szűrővizsgálatot elképzelni, ami során a legfontosabb testfunkciókat felmérjük, és már a helyszínen is hasznos tanácsokat oszthatunk meg Önnel. A vizsgálatra Önnek csak a laboreredményeit kell elhoznia, amiről pontos tájékoztatást kap az óra megvásárlásakor. A laborvizsgálatokat állandó partnerünknél, a Synlab Magyarország laborjaiban most 50% kedvezménnyel érheti el, ellenkező esetben pedig a háziorvosán keresztül készítettheti el. A vizsgálat fél órát vesz igénybe, amely során odafigyelünk az egyéni igényekre, félelemérzetre és aktuális panaszokra is.

Az egészségügyi vizsgálatnak köszönhetően az algoritmusaink teljesen személyre szabottan gondoskodhatnak az Ön egészségéről, és fontos tudni, hogy az applikáció kalibrációja nélkül az egészségügyi okosóra csak az értékek mérésére szolgál. A rendszer hatékonyságát növeli, ha rendszeres kommunikációt folytat orvosi csapatunkkal; értesít bennünket megváltozott egészségi állapotáról, új gyógyszereiről, esetleges sérüléseiről. A folyamatos kommunikációnak köszönhetően egyre pontosabban jelezhetjük előre a negatív változásokat.

 

 

Lead: A drMAP-nál a személyre szabott védelem alapja az egyéni egészségügyi állapot felmérése, aminek köszönhetően szakértői csapatunk pontosabban képes nyomon követni a változásokat. Tudjon meg többet a személyes kalibrációról! 

Küldetésünk életeket menthet!